Prijevoz namještaja

Potreban vam je prijevoz namještaja, dostava i montaža, na pravom ste mjestu ! 

Kombi prijevoz namještaja na svim relacijama u Zagrebu, Hrvatskoj ili Europi.

Više je čimbenika kojima se definira cijena kombi prijevoza. Cijena prijevoza definira se po prijeđenom kilometru, količini namještaja, potrebnim radnicima za utovar i istovar, te trebate li uslugu demontaže i/ili montaže.

Izravna dostava na kućnu adresu. Ako želite znati točnu cijenu prijevoza vašeg namještaja, zatražite neobvezujuću ponudu. Obratite nam se s povjerenjem za dostavu namještaja iz nekog trgovačkog centra ili za uslugu selidbe namještaja.

Usluga montaže namještaja za dom, stan ili ured. Uslugu montaže obavljaju naši uvježbani radnici koji raspolažu alatom i znanjem te su u mogućnosti sastaviti svaki komad namještaja kojeg ste kupili u nekom salonu namještaja ili trgovačkom centru.

U slučaju selidbe namještaj je moguće po potrebi rastaviti i sastaviti u novom prostoru. Moguće nas je angažirati samo za uslugu prijevoza namještaja od vrata do vrata ili za kompletnu uslugu koja uključuje utovar i istovar namještaja te po potrebi i dogovoru možemo za Vas odraditi i montažu namještaja.

Kontaktirajte nas za dostavu ili prijevoz namještaja, kao što su kuhinje, ormari, stolovi, kreveti i madraci, fotelje, kutne garniture, lusteri, police, vitrine, uredske stolice, balkonski i vrtni namještaj, tepisi i tapisoni. Također smo u mogućnosti ponuditi i uslugu za pomoć u zbrinjavanju starog namještaja. Usluga po mjeri  – Prilagođavamo se Vašim potrebama

Nakon što rezervirate kombi prijevoz namještaja, dogovorite datum i mjesto preuzimanja namještaja ili uređaja u vašem domu ili trgovini, napravite mjesta u prostoru u koji očekujete dostavu. Budite točni, nađite se na mjestu koje ste odabrali za preuzimanje u dogovoreno vrijeme kako se ne bi povećala satnica i troškovi prijevoza.

Ispraznite svoj namještaj od svih predmeta

Uklonite sve predmete iz svojih ladica, ormara i općenito ispraznite sav namještaj i namještaj koji ćete morati otpremiti. Neke predmete možete nositi zajedno sa svojim namještajem tako da ih umetnete unutra, ali samo su to lagani predmeti, nisu lomljivi i dobro fiksirani. Na primjer, možete poslati komodu s jastucima, plahtama ili cipelama unutra.

Očistite i provjerite artikle koje namjeravate poslati

Temeljito očistite namještaj i zabilježite ima li oštećenja ili ozljeda. Brinemo o vašem namještaju kao da je naš ali za potpuno opušteno transportiranje, slobodno fotografirajte predmete koje ćete poslati i provjerite ima li već prisutnih ogrebotina ili nedostataka. Na taj način možete napraviti usporedbu po dolasku na odredište i provjeriti je li sve u redu.

Spakirajte i zaštitite svoj namještaj

Dobra ambalaža osigurava siguran transport. Za siguran prijenos komada namještaja potrebno je sve pažljivo zapakirati. Konkretno, najosjetljiviji dijelovi moraju biti više zaštićeni. Stakleni dijelovi, lakirani dijelovi ili izbočeni elementi moraju biti dobro pričvršćeni prije polaska kako bi se spriječilo njihovo oštećenje prije tijekom prijevoza ili tijekom utovara i istovara. Za sigurno premještanje namještaja koristimo rastezljivu PVC foliju, pamučne deke i plahte za manje osjetljive dijelove. Po potrebi možemo organizirati i posebne plastične pokretne listove, foliju s mjehurićima, valoviti karton ili druge specifične materijale za pakiranje.

Rastavite namještaj radi lakšeg transporta

Rastavljeni namještaj zauzima manje prostora i lakši je za transport. Zato je prijevoz namještaja iz trgovine tako jednostavan. Ukoliko Vam je potrebna usluga demontaže ili montaže namještaja, samo to navedite u zahtjevu. Rastavljanje namještaja omogućuje lakši transport jer zauzimaju manji volumen i teže mogu doći do oštećenja tijekom transporta. Ne ograničavamo se samo na prijevoz namještaja, već nudimo razne usluge vezane uz prijevoz, selidbu i logistiku. Naša usluga prijevoza i dostave nudi se potrošačima i tvrtkama.